Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-3


Ο  Ερνέστο παρέταξε τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του σύστημα 4-5-1 και διάταξη 4-1-4-1. Ο Φράνκο Κοστάνσο ήταν κάτω από την εστία. Στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά ξεκίνησαν οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως ανασταλτικός χαφ ήταν ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος είχε μπροστά του, τους Ζαν Μακούν (δεξιά) και Αριέλ Ιμπαγάσα (αριστερά), ενώ στην αριστερή πτέρυγα βρέθηκε ο Κέβιν Μιραλάς και στην δεξιά ο Τζαμέλ Αμπντούν. Στην γραμμή κρούσης επιλέχτηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ.


Η ομάδα του Πειραιά μπήκε αρκετά "μουδιασμένη" στο ματς, με το πρώτο τέταρτο να περνάει δίχως τίποτα το σημαντικό. Σ' αυτό το διάστημα, τα... φρέσκα πόδια του Αμπντούν ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, η οποία προσπαθούσε να βρει κάποιους κενούς χώρους, χωρίς όμως, επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν για τον Πανιώνιο στο 17' σε μία φάση που πάντως ο Σιόβας ήταν οφσάιντ, αλλά ο επόπτης Γεωργαράκος δεν το είδε. Ο Εστογιανόφ έβγαλε σέντρα από την δεξιά με τον Σιόβα να κάνει το σουτ στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.